Marianne Busser & Ron Schröder

kleurwedstrijd september t/m december 2022

Dag allemaal! Hebben jullie een leuke zomervakantie gehad? Om het vakantiegevoel nog even vast te houden hebben leuk nieuws voor jullie, want het is weer tijd voor een nieuwe kleurwedstrijd! Dit keer kun je een exemplaar winnen van Van vliegeren tot vogelspotten. Een boek met mooie prenten van verschillende illustratoren dat vol staat met grappige versjes die je kennis laten maken met al het leuks dat je kan beleven in de natuur. Wat dacht je van vogelspotten, schatgraven, kamperen, picknicken of boomhutten bouwen? Keuze genoeg!
Nog leuker nieuws is dat wij begin januari maar liefst tien winnaars uitkiezen die dit prachtige prentenboek thuisgestuurd krijgen.

Wil jij kans maken op een exemplaar van Van vliegeren tot vogelspotten? download dan snel de kleurplaat van Stella de vogelspotter, gemaakt door Aron Dijkstra, en pak je potloden, stiften, stickers, glitters en alles wat je verder nog kunt bedenken. Versier jouw kleurplaat zo mooi als je kunt en vergeet niet om daarna je naam, leeftijd én adres in de daarvoor bestemde vakjes te zetten. Als je helemaal tevreden bent, stop je de kleurplaat in een envelop en stuur je hem op naar de uitgeverij!

De kleurplaat moet uiterlijk 27 december 2022 bij ons binnen zijn. De tien winnaars worden op 2 januari 2023 bekendgemaakt!

De kleurplaat mag naar onderstaand adres verstuurd worden:

Overamstel uitgevers
t.a.v. Moon kleurwedstrijd
Postbus 3626
1001 AK Amsterdam

Veel kleurplezier!

Hiernaast staat het boek afgebeeld dat je kunt winnen.Onderaan staat het boek afgebeeld dat je kunt winnen.winnaars juli t/m augustus 2022

Kleurwedstrijd

Na drie maanden van druk kleuren en plakken, is de kleurwedstrijd van Het dikke vogelboek weer op zijn einde. We hebben wederom genoten van de prachtige creaties die ingezonden zijn. Wat een kunstwerkjes!

Ook dit keer hebben wij uit de enorme stapel kleurplaten weer tien winnaars gekozen. Zij krijgen allemaal een exemplaar van Het dikke vogelboek toegestuurd.

  • Lotte van der Meer, 7 jaar
  • Elena Bink, 12 jaar
  • Jade en Anna, 4 en 11 jaar
  • Wies en Fiep Pols, 4 en 6 jaar
  • Phileine Vlasveld, 4 jaar
  • Kiara Boxmeer, 6 jaar
  • Annaveda, Rudnra en Flo, 9, 6 en 7 jaar
  • Simone Reynen, 3 jaar
  • Liam Metscher, 11 jaar
  • Gerlene, Silvan, Nick en Gerran Heger, 4, 9, 5 en 1 jaar

Gefeliciteerd allemaal! Ondertussen staat ook de volgende kleurwedstrijd alweer online. Dit keer kun je Het dikke vogelboek winnen. Succes!

PAGINA BIJGEWERKT OP: 06-09-2022