Marianne Busser & Ron Schröder

kleurwedstrijd december t/m februari 2021

Het is weer tijd voor een nieuwe kleurwedstrijd! Dit keer kun je een exemplaar van Het grote voorleesboek dat met je meegroeit winnen! Er worden maar liefst tien exemplaren van dit mooie boek verloot, dat je hiernaast kunt bewonderen.

Als jij kans wil maken om één exemplaar van Het grote voorleesboek dat met je meegroeit te winnen, ga dan meteen aan de slag en download deze kleurplaat. Kleur hem zo mooi als je kunt in en zet daarna je naam, leeftijd én adres op de kleurplaat in het daarvoor bestemde vakje.

De kleurplaat moet uiterlijk 28 februari 2021 op de uitgeverij binnen zijn. De winnaars worden op 3 maart bekendgemaakt.

Je kunt je kleurplaat sturen naar:

Overamstel uitgevers
t.a.v. Moon kleurwedstrijd
Postbus 3626
1001 AK Amsterdam

Veel kleurplezier!

Hiernaast staat het boek afgebeeld dat je kunt winnen.Onderaan staat het boek afgebeeld dat je kunt winnen.winnaars november t/m december 2020

Kleurwedstrijd

Wauw! Wat kregen we een hoop prachtig ingekleurde tekeningen binnen voor de kleurwedstrijd van Archeon. Het was écht heel moeilijk om de winnaars te kiezen. Jullie hebben allemaal hele mooie tekeningen gemaakt. De namen van de vijf winnaars vind je hieronder. Deze ontvangen binnenkort vier toegangskaartjes voor Archeon.

  • Isabeau Meulenmeesters, 3,5 jaar
  • Saar Kieft, 8 jaar
  • Hugo van Leeuwen, 5 jaar
  • Evi en Fiene Boschman, 7 jaar
  • Tigo de Hek, 6 jaar

Gefeliciteerd allemaal! De volgende kleurwedstrijd staat alweer online. Dit keer kun je Het grote voorleesboek dat met je meegroeit winnen. Ga snel kijken!

PAGINA BIJGEWERKT OP: 04-12-2020