Marianne Busser & Ron Schröder

kleurwedstrijd januari t/m maart 2024

Hallo allemaal! Wat een mooie kleurplaten hebben jullie weer ingeleverd afgelopen kleurplatenwedstrijd. We hebben enorm genoten van jullie kunstwerken! Onder aan de pagina vindt je de tien winnaars van Een T-rex voor Tibbe.

Niet gewonnen? Geen paniek, want om het jaar goed te beginnen organiseren we weer een nieuwe kleurplatenwedstrijd! Dit keer winnen tien gelukkigen een exemplaar van Van poezenhuis tot droompaleis, het themaboekje van de afgelopen Kinderboekenweek.

Met illustraties van diverse illustratoren, is Van poezenhuis tot droompaleis een superleuk en mooi boek over allerlei soorten huizen die er zijn.

In wat voor huis woon jij? Is het klein of juist groot? Woon je er met heel veel mensen of is het meestal stil? In dit heerlijke prentenboek voor de Kinderboekenweek laten Marianne Busser en Ron Schröder kinderen door middel van grappige versjes kennismaken met heel veel verschillende huizen en de families die er wonen. Wat dacht je van een circushuis, een huis vol poezen, een woonboot, een tiny house of juist een echt kasteel?

Illustrator Lena Addink heeft speciaal voor jullie haar illustratie uit het boek tot een kleurplaat gemaakt. Dus pak je mooiste stiften, je favoriete stickers en beste glitterstiften en maak iets bijzonders van de kleurplaat. Je downloadt hem hier!

Hiernaast zie je het boek dat je kunt winnen.Hieronder zie je het boek dat je kunt winnen.

Vergeet niet je naam, leeftijd en adres in de daarvoor bestemde vakjes te schrijven en stuur hem op naar de uitgeverij:

Overamstel uitgevers
t.a.v. Moon kleurwedstrijd
Postbus 3626
1001 AK Amsterdam

De kleurplaat moet uiterlijk 31 maart 2024 bij ons binnen zijn. De tien gelukkige winnaars worden begin april 2024 bekendgemaakt!

Veel kleurplezier!winnaars januari t/m maart 2024

Kleurwedstrijd

Jullie hebben drie maanden lang flink geknutseld en inmiddels is de kleurwedstrijd van Van poezenhuis tot droompaleis op zijn einde. Alle inzendingen waren prachtig, we hebben er met veel plezier naar gekeken! Het was weer heel moeilijk om te kiezen, maar onderstaande tien winnaars krijgen allemaal een exemplaar thuisgestuurd van Van poezenhuis tot droompaleis.

  • Owen & Norah, 6 jaar
  • Julie van de Velde, 8 jaar
  • Nick v.d. Berg, 10 jaar
  • Vera Beuker, 5 jaar
  • Eva van Tienhoven, 4 jaar
  • Noé van der Burg, 1 jaar
  • Tygo, 3 jaar
  • Fayen, 5 jaar
  • Groep 3-4-5 van basisschool St. Jozefschool
  • Fleur, Tessa, Ben, Elke, Jesse, Sven, Tim, Hamoud & Fé

Gefeliciteerd allemaal! Binnenkort komt er meer informatie over een nieuwe kleurwedstrijd online, houd daarvoor de website goed in de gaten.

PAGINA BIJGEWERKT OP: 06-05-2024